Zbuloni hapësirat e zyrave reprezentative

Glowing Tower

Glowing Tower

Lokacioni i Glowing Tower

Location
Vendi:
Veternik, Prishtina
Compass
Afër:
E vendosur në hyrje të Prishtinës, 700 m larg nga Albi Mall, në anën e djathtë të saj.

Puno në nivelin më të lartë:
Hapësira ekskluzive për zyre në Glowing Tower

Glowing Tower është më shumë se një ndërtesë zyreje. Ajo është një deklaratë e suksesit, ekskluzivitetit dhe inovacionit. Hapësirat ekskluzive të zyrave u ofrojnë kompanive mundësinë për të realizuar vizionin e tyre për punën moderne.

Flexible floor plan

Dizajn fleksibil

Dizajn fleksibil i planimetrisë, i përshtatshëm për nevojat tuaja individuale

Glowing Tower
Glowing Tower View

Dritare panoramike

Dritare panoramike me pamje mahnitëse të Prishtinës

Glowing Tower Space
Glowing Tower

Koncept Inovativ

Një koncept inovativ ndërtimi me teknologji inteligjente ndërtimi

Glowing Tower

Përjetoni Glowing Tower

Glowing Tower
Glowing Tower
Glowing Tower
Glowing Tower
Glowing Tower
Glowing Tower
Glowing Group
Glowing Reception
Glowing Tower Parking

Zgjidhni me lehtësi katin tuaj dhe gjeni zyrën tuaj

Glowing Tower view from outside
banner

Nuk u gjetë asnjë prone me zgjedhjen tuaj.

Gjeni në çast zyrën tuaj ideale në Glowing Tower

Tipi i pronës

Pamja

Llojet e blerjes

Sipërfaqja

100

1,100

Çmimet

1

100

Nuk u gjetë asnjë prone me zgjedhjen tuaj.