Glowing Group - View of Glowing Hill buildings and park

Glowing Group - Ekskluziviteti takon ekspertizën

Porta juaj drejt patundshmërive më të mira në Prishtinë

Glowing Tower
Glowing Tower

Partneri juaj për patundshmëri luksoze

Zgjedhje të personalizuara për kërkesa të sofistikuara

Glowing Group është i specializuar në realizimin dhe ndërmjetësimin e patundshmërive ekskluzive në Prishtinë. Ne i kuptojmë nevojat e klientëve të zgjuar dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara.

Zbuloni Portfolion

Tonë Ekslusive

Glowing Tower

Zyre

Prishtina 10000

Kate: 22

Sipërfaqja: 17.287 m2

Glowing Tower

Glowing Star

Banesa

Prishtina

Kate: 11

Sipërfaqja: 6.384 m2

Glowing Star Building

Glowing Hill
Së Shpejti

Glowing Hill

Glowing qëndron për...

Glowing Group

...ekskluzivitet dhe ekspertizë në botën e pasurive të paluajtshme.

Glowing Group

...zgjidhje të personalizuara për kërkesa të sofistikuara.

Glowing Group - High Quality Furniture

...cilësinë më të lartë dhe shërbimin më të mirë.

...the future of luxury real-estate in Prishtina.

...të ardhmen e patundshmërive luksoze në Prishtinë.

Glowing Terrace

...më shumë se një investim, por një mënyrë jetese.

Glowing Tower Inside

...kombinimin perfekt të ekskluzivitetit, kthimit dhe cilësisë së jetës.

Apartamente me cilësi të lartë, hapësirë për zyra reprezentative dhe lokale afariste për kërkesa të larta.