Zbuloni hapësirat e apartamenteve dhe lokaleve reprezantative

Glowing Star

View of exclusive building Glowing Star

Lokacioni i Glowing Star

Location
Vendi:
Kalabria, Prishtinë

Ngritni stilin e jetës suaj:
Zbuloni Hapësira Ekskluzive në Glowing Star

Glowing Star është më shumë se një apartament modern. Ajo është një shprehje e jetës luksoze, komfortit dhe inovacionit. Hapësirat ekskluzive të banimit u ofrojnë rezidentëve mundësinë për të realizuar vizionin e tyre për një stil jete bashkëkohore.

Glowing Star Parking Lot

Parking

Siguria e veturës tuaj është prioriteti ynë.

Glowing Star Parking Lot
Eco house

Hapësira të gjelbra

Shijoni natyrën e qetë vetëm pak hapa larg derës suaj.

Glowing Star green spaces
Modern apartment icon

Apartment modern

Esenca e jetesës moderne dhe komfortit bashkëkohor

A look inside of a modern apartment

Përjetoni Glowing Star

Glowing Star building
Glowing Star building
Glowing Star building
Glowing Star building
Glowing Star building
Glowing Star building

Zgjidhni me lehtësi katin tuaj dhe gjeni apartamentin tuaj

Glowing Star Building
Glowing Star Building

Gjeni në çast apartamentin tuaj ideal në Glowing Star

Tipi i pronës

Dhoma

Llojet e blerjes

Sipërfaqja

1

500

Çmimet

1

250,000

Pamja

Nuk u gjetë asnjë prone me zgjedhjen tuaj.